FEG Szempillanövesztő szérum

fegA FEG szempillanövesztő szérumot a szempilla hosszabbítására, megerősítésére és a regenerációra használják. Ajánlatos minden érett ember számára, függetlenül a kortól, a nemtől és a bőr típusától (kivéve az érzékeny bőrű tulajdonosokat, akiknek először orvoshoz kell fordulni). Az egyetlen csoport, akinek nem tanácsos a FEG szempillanövesztő szérum alkalmazása azok a terhes és szoptató nők, valamint azok, akik kemoterápia kezelés alatt vannak.

A FEG kezelést minden este el kell végezni, amíg a kívánt eredményeket nem kapjuk meg. Ha a fogyasztó elégedett a szempilla megjelenésével, a FEG használatát csökkenteni lehet, néhány alkalomra hetente. A szempilla gyökerei tápláló anyagokkal vannak ellátva egy vékony applikátor segítségével, amely a szempillanövesztő szérum mellett szerepel. Használatával, a fogyasztónak egy vonalat kell húznia a felső és az alsó szempilla bázison. Bár FEG folyékony állagú gyorsan felszívódik. Sőt a termék nem hagy foltot a szemhéjon. Érdemes megemlíteni, hogy óvatosan kell megközelíteni a szemet a kefével. Amikor a kozmetikum a szembe kerül, irritáció következhet.

Az FEG kezelés első hatásai körülbelül négy hét után tapasztalhatóak, míg a végső eredmények két hónap rendszeres alkalmazás után láthatóak. A szempillák erősebbek, teljesebbek és szebbek. Alatt rendszeres használata FEG, szempillák egyre hosszabb, vastagabb és sűrűbb.

Az ilyen hatások akár a kezelés után két hónapig is kibírják.

A pozitív oldala, hogy a FEG szempillanövesztő szérum természetes anyagokból tevődik össze, mint az uborka, tökmag és a gránátalma kivonat, valamint a zöld tea. Ezek az anyagok nem csak a szempilla ápolásáért felelősek. Ezek simítanak, kiemelnek, hidratálnak, és megkönnyítik a lehetséges irritációt a szem bőrfelületén.

POZITÍVUMOK:

  • Természetes összetevőkből tevődik össze
  • Növeszti és erősíti a szempillákat
  • Hidratálja és gondoskodik a szemhéj bőréről
  • Gyors és egyszerű alkalmazás

NEGATÍVUMOK:

  • Okozhat irritációt
  • Magas ár
  • Csomó hamisítványa van
  • Gyenge csomag