Szempillanövesztő szérum – megéri a hírét?

Mindegyik szempillanövesztő szérum feladata a rövid és törékeny szemoillák táplálása és hidratálása. Az aktív hatóanyagoknak, vitaminoknak, ásványoknak hála a szőrtüszők esszenciális tápanyagokkal vannak ellátva, így hosszú és erős szálakat tudnak termelni.

Szempillanövesztő szérum – Kinek kellene megfontolnia a kezelést?

Ha betegség vagy egyéb egészségügyi probléma miatt vesztettél szempillákat, a szempillanövesztő szérum segíteni fog sokkal gyorsabban visszanöveszteni őket. Erősebbek és hosszabbak lesznek, mint azelőtt. Talán a szempilláid gyérek és károsodottak a nyári meleg után. Nincs jobb módja, hogy szebbnek tűnjenek, mint a szempillanövesztő szérum használata. Bárki, aki nem elégedett szempilláival, próbálja ki az egyik terméket. Ne feledd, hogy a várandós, szoptató nők és a kemo/radioterápián átesők számára nem ajánlott semmiféle száljavító termék használata.

Miért éri meg kipróbálni a szempillanövesztő szérumot?

Ennek számos oka van. A szempillanövesztő szérumok nagyon hatékonyak és nem a szempilla megnöveléstől eltérően nem tolakodóak. A legtöbb piacon elérhető termék természetes össtevőkben és esszenciális olajokban gazdag. Ennek köszönhetően a szálak hosszabbra nőnek és a szem körüli bőr nagyon puha és rugalmas lesz. Idővel a szempillák sötétebbek lesznek és kevésbé lesznek hajlamossabbak a töredezésre. A leggyakoribb szempillanövesztő szérumok összetevői között megkülönböztethetjük a hialuriksavat, a kreatint, az E és B5 vitaminokat. Az összes szál terméket független laboratúriumok tesztelték és egészségre ártalmatlannak nyilvánították. Az általános kezelés 3 hónapig tart, de rendszeres használattal az első eredmények már a használat elkezdése utáni 5 hét után láthatóvá válnak. A szempillanövesztő szérum hatásossága érdekében két feltételnek kell eleget tenni. Először is a terméknek szerves, növényi alapú és ásványi összetevőkből kell állnia. Másodsorban az applikátornak aprónak és hegyesnek kell lennie. Minden aktív hatóanyagot közvetlenül a szempilla vonalra kell helyezni, hogy a szérum felszívódhasson a szál gyökerekbe és közvetlenül onnan működhessen. Az erős szőrtüszők garantálják a vastag és dús szálakat.