Szál kezelés a szempillanövesztő szérum ellen

A szempillanövesztő szérum használata akkor ajánlott, ha a szempilláid gyérek és rövidek. Ez au egyik legtermészetesebb módja a szempilláid mennyiségének és hosszának megnövelésének. Még akkor is biztonságos, amikor a szempilláid színezettek, tartós sminket vagy szempilla megnövelést viselsz?

SZÁLSZÍNEZÉS

Ahhoz, hogy jó jelölt legyél a szálszínezéshez, nagyon világos színű szálaidnak kell lennie amelyek gyakran nagyon világossá válnak a Nap hatásainak vagy a kémiai anyagok miatt, például az úszás alkalmával. A szálszínezés az szemeket fényesebbnek, nagyobbnak és élesebbnek tűnővé teszi. A szempilla és a szemöldök színezés egy középtartós módja a szálak sötétebbnek tétetlének. Ez a módszer nem teszi a szálaidat hosszabbá vagy vastagabbá, de a sötétebb szín remek keretet nyújt. A szempilla színezés nagyszerű, ha szőke vagy vöröshajú vagy vagy ha sötétebb szálakat szeretnél szempillafesték használata nélkül. Ez egy nagyszerű opció mielőtt nyaralni mész és nem szeretnél a szem sminked miatt aggódni.

Az egész folyamat akatt használt festék biztonságos a szemnek és az akörüli bőrnek. Fontos, hogy mindig profi kozmetikust keress, aki el tudja végezni a szálszínezést és sose próbáld otthon egyedül megcsinálni. Számos nő fejezi ki aggodalmát a szempillanövesztő szer használatát illetően, amikor a szálai színezettek. Ami azt illeti, a szempillanövesztő szérum semmilyen módon sem befolyásolja a szálfestéket.

TARTÓS SMINK

A tartós smink kezelés a régi pigmentek leöntésének folyamata a bőr derma rétegéhez, ahol színárnyékot hoz létre, amely a smink látszatát utánozza. A legnépszerűbb tartós smink kezelés a finom vonal létrehozása által történik a felső és alsóbb szempilla vonalon. Azt az érzetet kerlti bennük, hogy a személy szemkihúzó ceruzát használt. A szempilla vonalon használt szempillanövesztő szérum nem zavarja a pigmenteket és nem teszi halvánnyá a sminket.

SZEMPILLA MEGNÖVELÉS

Ha szereted a szálfestést vagy ha szempilla megnövelést viselsz, egyidőben használdhatod a szempillanövesztő szérumot. A szempillanövesztő szérumok biztonságosak a bőr számára és nem oldják a hamis szálragasztókat. A tanulmányok szerint a szempillanövesztő szérum használata megerősíti a szempillákat és töredezésre kevésbé hajlamossá teszi őket.