REVITALASH Szempillanövesztő szérum

revitalash2RevitaLash szempillanövesztő szérum rövid, gyenge és vékony szempillák ápolására ajánlatos. Ez kétféle kapacitású változatban jelenik meg: 2 ml és 3,5 ml. A kozmetikai palackot hosszú kartondobozba csomagolják együtt a szórólappal, amely tartalmazzák az összes szükséges RevitaLash információt működésének módjáról, alkalmazásáról, összetételéről, stb.

Annak érdekében, hogy a szempillanövesztő szérumot sikeresen felvigye, hegyes végű ecsetet kell használni. Megkönnyíti a RevitaLash felvitelét a szempilla alapjára a felső és alsó szemhéjakon. A terméket minden este kell használni egészen addig a pillanatig, amíg a kívánt hatást el nem éri. Ezután a szempillanövesztő szérumot párszor hetente lehet alkalmazni.

Három hét után láthatóak a RevitaLash kezelés első hatásai.

Két hónapra van szükség a végső eredményhez. Az eredmény viszont egy hosszabb, vastagabb, és kissé sötétebb szempillákat nyújt. Ha a RevitaLash rendszeresen alkalmazzák, a szempillák erősödnek, regenerálódnak és újjászületnek. A kezelés vége felé, a szempilla rugalmasabb, fényesebb és hidratáltabb.

Sajnos, a szempillanövesztő szérum irritációt okozhat az első kezelés után. Ez elsősorban azokat aggasztja, akik érzékeny szem bőrfelülettel és szemmel rendelkeznek, valamint, akik bőrgyógyász vagy optikus gondozása alatt vannak. Irritációja lehet bizsergő érzés, viszketés és bőrpír formájában. Az ilyen kellemetlenségek néhány nap elteltével elmúlnak (legkésőbb 2 hét után), amikor a szemhéj bőre hozzászokik az új termékhez és működéséhez. Azonban, ha az irritáció nem múlik el, abba kell hagyni a RevitaLash kezelést vagy orvoshoz fordulni.

POZITÍVUMOK:

  • Növeszti, erősíti és javítja a szempillák sűrűségét
  • Hatékony és kétféle kapacitású változatban
  • Könnyű alkalmazás
  • Szép csomagolásban

NEGATÍVUMOK:

  • Irritálhat
  • Magas ár