REALASH Szempillanövesztő szérum

realashA Realash szempillanövesztő szérum tartalmaz számos kiváló minőségű természetes anyagot tartalmaz, mint például a növényi kivonatok és glicerin, amelyek felelősek a szempilla regenerációért és erősítéséért. Miután a szemhéj pilláinak általános állapota javul, ezek lassan egyre hosszabbak lesznek. Kár, hogy a Lash hosszabbító teljes hossza valahol 2 mm-nél ingadozik.

Azok, akik a szempilla megerősítésére és állapotának javulására keresnek megoldást a Realash-ban megtalálhatják. Ahhoz, hogy a kívánt eredményeket tartósak maradjanak, rendszeresen kell alkalmazni a Realash-t minden este, csak a megtisztított és száraz felső szemhéj bőrén.

Ha a felvitel párszor elmarad, a kapott hatások eltérhetnek.

Továbbá, a terhes nőknek, valamint a szoptatóknak nem tanácsos a Realash szépségápolás. Alapvetően azok, akik nem érik el az érettséget és kemoterápiás betegek nem alkalmazhatják a szempillanövesztő szérumot. A 3 ml-es Realash üveg ára 40 €, ami viszonylag magas ár egy olyan termékért, amely főként regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Érdemes megemlíteni, hogy a Realash nem tesztelt állatokon.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

POZITÍVUMOK:

  • Magában foglal több természetes összetevőt
  • Növeszti a szempillákat körülbelül 2 mm-ig
  • Erősíti és regenerálja
  • Állatokon nem tesztelt

NEGATÍVUMOK:

  • Magas ár
  • Nem mindenki részesülhet a kezelésben
  • Rendszeres alkalmazása elengedhetetlen