RAPIDLASH Szempillanövesztő szérum

RapidlashA Rapidlash szempillanövesztő szérum egy matt és szürke üvegbe van csomagolva 3 ml kapacitással. Ez öt havi szempilla javító kezelésre megfelelő mennyiség. Sőt a termékhez egy kefe is jár (hasonló egy szemceruzához) és a szemöldökön is lehet alkalmazni.

A Rapidlash szempillanövesztő szérum felvitelét minden este külön el kell végezni, amíg a kívánt eredmények keletkeznek. Ezt követően, a terméket néhány naponta lehet használni. Alapvetően, a Rapidlash a felső és alsó szempilla bázisra kell felvinni a fent említett kefével. Egyrészt a Rapidlash gyorsan felszívódik, és nem fut le a szemére. Másrészt hogy elszínezheti a szemhéjbőrt egy halvány lila vonal létrehozásával.

Szerencsére az elszíneződés egy idő után eltűnik.

A Rapidlash kezelés első eredményit hat heti rendszeres alkalmazás után fejti ki. A végső eredmény három hónap után érhető el. Összességében a szempillák rugalmasak, egészségesebbek, erősebbek és az általános állapota jelentősen javul, természetesen, ha a terméket rendszeresen alkalmazzák. Bár a szempilla hosszabbítás nem nagy, vastagságának és sűrűségének javítására meglehetősen kielégítő. Az elmúlt néhány heti Rapidlash kezelésben úgy tűnik, hogy a szempillák ellenállóvá váltak a termékkel szemben, mivel a megjelenésük egy kicsit sem változik.

A Rapidlash szempillanövesztő szérum vitaminokat és hidratáló anyagokat tartalmaz. Ezek is vigyáznak a szempillákra és a szem körüli bőrre. Sőt az anyagok regenerálódást és a megfelelő szintű hidratálást biztosítanak a szempillák belső szerkezetében. Végül, de nem utolsósorban, a Rapidlash összetétele elég erős, hogy enyhítse a lehetséges irritációt.

POZITÍVUMOK:

  • Gyors és könnyen alkalmazható
  • Tartalmazza a vitaminokat és hidratáló anyagokat
  • Gondoskodik a szempillákról és a szem körüli bőrről
  • A szemöldökön is lehet alkalmazni
  • Megvastagszik és javítja a szempillák sűrűségét

NEGATÍVUMOK:

  • Drága
  • Okozhat irritációt
  • Csak enyhe szempilla hosszabbítás