L’OREAL Szempillanövesztő szérum

eyelash serum

A következő bátran ajánlott termék a L’Oreal Szempillanövesztő szérum. Ennek a szérumnak nagyszerű, számos esszenciális tápanyagban gazdag formulája van, amely nagyszerűen működik a szempilla állapotának javításakor. A L’Oreal szempillanövesztő szérum egy átlátszó üvegcsében és egy ívelt szedőlapáttal.

Sajnos ez a szempillanövesztő szérum nem tudja kihasználni a benne levő potenciált, mivel a terméket lehetetlen a szempilla vonalon használni. Igazából elég homályos, hogy is kell ezt az applikátort használni.

A legtöbb vásárló csak megpróbálja a szempillákra szórni a szedőlapáttal a szempillák legaljától indulva a végeikig.

A L’Oreal szérum formula gél formájában érkezik és nagyon nehéz összecsomósodott szempillák nélkül használni a terméket. Habár ez a szempillanövesztő szérum már egy ideje a piacon van, a gyártó sosem tisztázta vagy írta le, hogyan is kell használni az applikátort.

A L’Oreal szempillanövesztő szérumot bármelyik drogériában meg lehet vásárolni a L’Oreal részlegnél és 15 eurónál többe nem szabad kerülnie. A szedőlapáttal kapcsolatos problémán kívül egyéb apró hátránya is vannak ennek a szérumnak. A szérum csak este használható lefekvés előtt, mivel a reggeli használatakor számos problémát okozna a sminkelési rutin alatt. Nagyon nehéz a szempillafestéket a L’Oreal szérumon felül alkalmazni. Mindkét termé hajlamos lehet lehámlani. A termék összes negatív szempontja ellenére a L’Oreal szérum határozottan nagyszerű tápanyagokkal és mély hidratációval látja el a szempillákat.

POZITÍVUMOK L’Oreal szempillanövesztő szérum:

  • hidratációt nyújt a szempilláknak
  • vastagabbá teszi a szempillákat
  • nem kerül sokba

NEGATÍVUMOK L’Oreal szempillanövesztő szérum:

  • összecsomósítja a szempillákat
  • nem felhasználóbarát az applikátorja